نکات بروزرسانی محتوا چیست؟

بروزرسانی محتوا، یکی از مهمترین و اساسی ترین بخش های سئو و بهینه سازی سایت می باشد. این کار چالش برانگیز است و البته کمی دشوار به نظر می رسد. به روز رسانی یا ویرایش محتوا در آموزش تولید محتوا. شما با مراجعه به پست های قدیمی و اصلاح و ویرایش آنها به گوگل می گویید که من برای کاربر و مخاطب خودم ارزش قائل هستم و می خواهم که همواره اطلاعات جدید و آپدیت شده ای را در اختیارش بگذارم.

جعبه نکته
در مباحث آموزش سئو بررسی و آپدیت مقالات قدیمی، اهمیت بالایی دارد. همچنین همانطور که گفتیم باعث افزایش رنک و اعتبار شما در نزد گوگل می شود.

در بخش آموزش ایده تولید محتوا، شما یاد می گیرید که، حتی اگر محتوای سایت تان فوق العاده باشد؛ باز هم نیاز دارید که مجدد آنها را یک نگاهی بیندازید و در صورت نیاز اصلاح و ویرایش کنید. شما ایده های متنی جالبی را یاد می گیرید که با آنها می توانید هم به تولید و هم به اصلاح بپردازید.

تکنیک های بروزرسانی محتوا

کاربران زمانی که وارد وب سایت شما می شوند به دنبال موضوعی هستند و در صورت مشاهده اطلاعات به روز نشده و قدیمی به سرعت سایت تان را می بندد و خارج می شود. این مساله تاثیر منفی بر روی سئو سایت و رتبه تان دارد.

در ادامه این مقاله چند تکنیک مفید و کاربردی در روند به روز رسانی محتوا را بیان می کنیم. با رعایت این نکات می توانید عملکرد سایت خود را بهبود ببخشید.

تغییر عبارات کلیدی

کلمات کلیدی یکی از مهمترین و استراتژی ترین فاکتورهای سئو سایت است. عبارات کلیدی که توسط کاربران جستجو می شوند نیز در بازه زمانی تغییر پیدا می کنند. با تحقیق عبارات کلیدی به روز و استفاده از آنها در محتوا، مسلما رتبه بهترین در گوگل بدست خواهید آورید. در طراحی سایت فروشگاهی تحقیق و انتخاب کلمات کلیدی کمی پیچیدگی دارد و باید عبارات هدفمندتری را انتخاب نمایید.

اضافه کردن متن جدید

آیتم بعدی که برای گوگل در آپدیت محتوا مهم است؛ اضافه کردن متن (اطلاعات) جدید است. با این کار رتبه شما افزایش می یابد. به سراغ استفاده از کلمات کلیدی LSI بروید و و اطلاعات جدید را در قالب آنها در محتوا بگنجانید.

شناسایی محتواهای قدیمی

از ابزارهای مختلفی همچون گوگل آنالیتیکس برای تهیه لیستی از محتواهای قدیمی استفاده کنید. آنهایی را که نیاز به به روزرسانی دارند را جدا کنید و بر اساس اولویت یک برنامه دقیق ویرایش محتوا برایشان تنظیم کنید.

بهبود لینک های داخلی

بعد از اعمال تغییرات در متن و محتوا، نیاز است که لینک های موجود را بررسی کرده و با توجه به تغییرات جدید، انکرتکست های جدید استفاده نمایید. از صفحات با رنک بالاتر می توانید به محتواهایی که رنک کمتری دارند؛ لینک داخلی بدهید. با این کار ارزش آنها نیز به مرور بیشتر می شود.

با مفهوم لینک سازی داخلی به صورت مفصل در دوره آموزش سئو آشنا خواهید شد.

بروزرسانی محتوا,به روز رسانی محتوا,بروزرسانی محتوا

به روز رسانی محتواهای قدیمی چه تاثیری بر سایت دارد؟

شما با اتتخاب مقالات قدیمی تر و به سراغ آنها رفتن و به روز کردن شان، به گوگل می فهمانید که برای مخاطب خود ارزش قائل هستید و ربات های گوگل متوجه خواهند شد که شما برای سایتتان یک برنامه ریزی منظم و هوشمندانه دارید.

تاثیر بعدی که به روز کردن مقالات قدیمی بر روی سئو دارد، بر می گردد به مساله ایندکس شدن. با انتشار هر محتوای جدید، مدت زمانی طول می کشد تا توسط ربات خزش گوگل کرال و ایندکس شوند؛ اما شما محتواهای قدیمی را آپدیت می زنید که ایندکس شده اند و با اینکار ترافیک و آمار بازدید سایتتان را افزایش می دهد.

در ویدیو مشاهده می کنید و با مفهوم اصلی ویرایش و Update محتوا آشنا می شوید. یاد می گیرید که تنها حذف کردن بخشی از متن، ویرایش نیست و شامل بخش های متنوعی است. نکات مهمی در این ویدیو به شما گفته می شود پس حتما آن را ببینید.

متن ویدیو به روز رسانی محتوا

به روز رسانی محتوا برای اوج گرفتن در سئوی سایت

خوب به روز رسانی محتوا چیه؟ و خیلی از دوستان سوال می پرسند که به چیزی می گویند بروزرسانی محتوا. آیا من بیایم مثلا یک جمله ای را اضافه کنم می شود به روز رسانی! و یا عکسی بگذارم می شود به روزرسانی .

خودتان را گول نزنید. محتوایی را قبلا خوانید چه تغییری باید در آن ایجاد بشود تا به آن بگویید که به روز رسانی شده است. شما خودتان محتواهای زیادی را دیده اید؛ آیا آن محتوا را بیایند یک پاراگراف در انتهای اش اضافه کنند می گویید به روز رسانی شده است؟ یا نه یک دستی به سر و گوش آن محتوا کشیده شده است. یکسری جابه جایی ها و اصلاحات و حتی حذف. یکسری از محتواها حذف شده اند.

حتی در سئو می توانیم بگوییم که تایتل و دیسکریپشن آن تغییر کرده است. اما عبارت کلیدی اصلی اش هیچ تغییری نکرده است. و مفهوم آن صفحه، هنوز همان مفهوم است. ولی محتوای آن به روز رسانی شده است. به این می گویند به روز رسانی.

یک نکته خیلی مهم را من می خواهم به شما بگویم. آن نکته مهم چی هست؟ در زمان به روزرسانی محتوا در سایتتان به هیچ عنوان، باز هم دارم می گویم به هیچ عنوان؛ یعنی این را آنقدر گفته ام که خودم خسته شده ام URL آن صفحه را نباید تغییر داد.

وقتی URL تغییر می کند تمام رنک آن صفحه از دست می رود؛ و انگار یک صفحه تازه متولد شده ما داریم که باید برود رنک بگیرد.

پس این نکته فراموش نشود و یک جایی یادداشت کنید موقع به روز رسانی، به جای بروزرسانی، نابود نکنید.

موفق و پیروز باشید.

حرف دل کاربران (4)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید

  • معین
    5 روز پیش

    سلام ممنون از مطلب خوبتون . آیا بعد از ویرایش یک محتوا، نیاز هست که به گوگل اطلاع بدیم ؟ مثلا کراول مجدد و …

    • محمد نصیری
      5 روز پیش

      نیازی نیست اما برای اینکه سرعت ایندکس رو بالاتر ببرید بهتر که در سرچ کنسول درخواست بدید

  • mohammadreza
    4 هفته پیش

    سلام و خسته نباشید خدمت شما، ممنون بابت مقاله عالی تون، من یک سایت فروش طرح لایه باز دارم و اوایلی که شروع کرده بودم از سئو زیاد خبر نداشتم و تعداد زیادی از محصولاتم متن ها، عنوان، متا و … با هم تکراری هستند، میخواستم راهنماییم کنید که اگه توی آپدیت محصولات، عنوان، متا و متن به طور کلی عوض کنم به سئو سایتم آسب نمیرسه.
    ممنون

    • محمد نصیری
      4 هفته پیش

      درود محمد رضا عزیز
      اینکار باعث بهبود رتبه سایت شما میشه ولی باید بسیار با دقت انجامش بدید. اگر دوست داشتید میتونید از سرویس تحلیل سئو سایت وبین سئو هم استفاده کنید.