روش های توزیع و تبلیغ محتوا

بازاریابی محتوا,بازاریابی محتوایی,تبلیغ محتوا

برخی شرکت ها به اشتباه از این مرحله غافل می شوند. آن ها محتوای تولید شده را در وبلاگ و شبکه های اجتماعی خود منتشر کرده و فکر می کنند کار تمام شده است. آنها به اشتباه فکر می کنند که سیل مخاطبان خود بخود  به سراغ مطالبشان روانه خواهد شد. اما در واقعیت چنین اتفاقی نمی افتد! و دلیل آن هم واضح است، اینترنت شلوغ و پر از مطالب مختلف و مشابه مطالب شماست. هر چقدر هم که مطالب شما عالی باشد آنقدر مطلب در اینترنت وجود دارد که مجالی برای دیده شده مطلب شما نباشد. پس مرحله مهم پس از انتشار مطلبتان توزیع و تبلیغ آن است. زیرا، محتوایی که دیده نشود چه فایده ای دارد؟!

خوب است بدانیم که مخاطبان چطور محتواها را به اشتراک می گذارند. زیرا واقعا اشتباه است که تصور کنیم اگر فردی تاثیرگذار محتوایی را به اشتراک گذاشت بقیه اشتراک گذاری ها نیز زنجیره وار اتفاق خواهند افتاد. اگر میخواهید در مورد تاثیر به اشتراک گذاری ها بیشتر بدانید مقاله ای از شرکت Buzzfeed به شما کمک می کند.

در این مقاله سعی داریم بهترین و راحت ترین راه های ترویج محتوا برای مخاطب هدف را بررسی کنیم.

۱-ساختن جامعه مخاطبین

در مراحل استراتژی محتوا و ایده پردازی در تولید محتوا، در مورد مخاطبین هدف خود تحقیقاتی را انجام داده اید که در اینجا بسیار کاربرد خواهند داشت. آن پژوهش ها باعث می شوند که محتوای شما برای مخاطب هدف شما باشد و شما را در مسیر صحیح برقراری ارتباط با مشتریان خود هدایت کند. برای استحکام این رابطه تکنیک هایی وجود دارد که در ادامه به آن می پردازیم:

۱-۱-بازاریابی تاثیرگذار (Influencer Marketing)

اگر می خواهید برند خود را برای اولین بار به عموم مردم معرفی کنید این راه بسیار مفید خواهد بود، هر چند که ارتباط با افراد تاثیرگذر در هر صنعتی سودمند است. این ها افرادی هستند که مخاطبان و طرفداران فراوانی دارند که همیشه به آنها دسترسی دارند و همه مخاطبان به حرف ایشان گوش می دهند. اگر بخوبی برنامه ریزی کنید می توانید از این بازاریابی برای ترویج محتوای خود استفاده کنید.

برای اینکه مخاطبان بالقوه خود که با نوع محتوای شما هماهنگ هستند را شناسایی کنید ابزار Followerwonk می تواند مفید باشد.

بازاریابی محتوا,بازاریابی محتوایی,تبلیغ محتوا
نحوه استفاده از Followerwonk برای بازاریابی تاثیرگذار

۱- با حساب توییتر به Followerwonk وارد شوید.

۲- در بخش Search bios کلیک کنید.

۳- کلمه کلیدی مورد نظر خود را وارد کنید.

۴- بفرمایید آمارها بدست آمد. می توانید از این آمارها مثل تعداد دنبال کنندگان در شبکه های اجتماعی، افراد تاثیر گذار در آن موضوع خاص را بیابید.

ترویج محتوا,بازاریابی محتوا,بازاریابی محتواییدر واقع آنچه که این ابزار به شما نشان می دهد حساب توییتر افرادی است که بر روی مخاطب شما نفوذ دارند. اعتبار بالا و آمار بالای دنبال کنندگان شاخص های میزان این نفوذ هستند که نشان می دهند محتوای شما توسط این افراد به چه تعداد مخاطب نشان داده خواهد شد.

برخی از افراد با فالو کردن دیگران و فالوبک گرفتن مخاطبان خود را افزایش می دهند و این نشان از نفوذ آنها نیست پس بهتر است به دنبال فردی باشید که دنبال کنندگان او از دنبال کنندگان خودش بیشتر باشند (فالوورها بیشتر از فالووینگ ها باشد).

مثلاً ما یک محتوا در مورد “چرخه خشکسالی” داریم و میخواهیم آن را ترویج کنیم. کلمات کلیدی ما “هیدرولوژیک”، “هیدرولوژیست” و “هیدرولوژی” هستند ولی ما با جستجوی “هیدرولوژ، به معنی متخصص آب شناسی” به همه کلمات خود دست پیدا کردیم. البته ممکن است انتظار بالایی باشد که جامعه هواشناسی ایران ترویج کننده این محتوا باشد، اما شاید هم این اتفاق افتاد! شانس خود را امتحان کنید.

گاهی اعتبار اجتماعی هم می تواند مهمتر از فالوور باشد. مثلاً دکتر آیشا القریشی (Aisha Al-Qurashi) دنبال کنندگان کمتری دارد اما بخاطر اعتبار اجتماعی بالایش گزینه مناسبی برای برقراری ارتباط است.

پس از یافتن فرد مورد نظر حالا نوبت برقراری ارتباط است. این کار یک هنر است و نیاز به تجربه و مهارت دارد اما نگران نباشید برای ارتباط بهتر فاکتور های زیر را رعایت کنید تا موفق باشید:

سوالات پیش پا افتاد و کسل کننده نپرسید. این سوالات جذابیتی برای مخاطب ندارد.

می توانید از فرد تاثیرگذار بخواهید سوالات یک مصاحبه کامل که توسط خودتان تهیه شده را به روش خودش از  مخاطب بپرسد.

یادتان باشد افراد تاثیرگذار بسیار مشغول و پرکار هستند، کاری کنید که کمک کردن به شما برایشان تفریح باشد.

۲-۱-بازاریابی از طریق نظرات (Comment Marketing)

در بازاریابی از طریق نظرات دو بخش وجود دارد که بخشی مربوط به برقراری ارتباط است و بخشی دیگر برای توزیع محتواست. ربات های زیادی وجود دارند که این کارها را بصورت کلاه سیاه انجام می دهند که معمولاً به بلاک شدن و دردسر منجر می گردد. آنها کامنت هایی نامربوط را در زیر هر پستی که پیدا می کنند می نویسند. به جای این کار بهتر است از بازاریابی کلاه سفید استفاده کنید. زیرا وبلاگ ها نظرات انبوهی که توسط ربات ها درج می شود را حذف می کنند و یا به ضد ربات مجهز هستند.

برای درج نظرات مفید و واقعی توسط افراد واقعی نیاز به ارتباطات کمتر هست فقط کافی است دنبال محتوایی جالب بگردید که مربوط به محتوای شما باشد، سپس با او در بخش نظرات وارد گفتگو شوید. به همین سادگی!

می توانید در بخش نظرات لینک مطلب مرتبط خود را قرار دهید. به محصولات و خدمات خود اشاره ای نکنید.

مزیت این نوع بازاریابی این است که نام شما بعنوان مطلع و علاقمند به موضوعی خاص درج می شود، و در دراز مدت موجب کسب اعتبار برای شما می گردد. و اگر شما نظرات جالب تری داشته باشید مخاطبان به خواندن مطالب شما تمایل بیشتری پیدا خواهند کرد. ارتباطاتی که از این طریق بدست می آورید از کامنت در زیر پست افراد تاثیرگذار بسیار بهتر خواهد بود.

 

چطور بازاریابی نظرات را انجام دهیم؟

کار سختی نیست کافیست موارد زیر را انجام دهید:

سایت ها و وبلاگ هایی در زمینه کاری خود پیداکنید. اگر فهرستی داشته باشید که بسیار عالی است ولی اگر ندارید کلمه کلیدی خود را به همراه کلمه بلاگ یا وبلاگ جستجو کنید. برای این کار از Blog Search گوگل هم میتوانید کمک بگیرید. شما می توانید نوار ابزار MozBar Status را بصورت رایگان روی مرورگر خود نصب کنید تا اطلاعات مفیدی مثل ترافیک و رتبه سایت ها و وبلاگ ها را در اختیار شما قرار دهد.

 

تبلیغ محتوا,ترویج محتوا,بازاریابی محتوا

یادتان باشد سایت های وردپرسی یا بلاگ اسپات، به طور طبیعی اعتبار دامنه (DA) بالایی دارند که از زیر دامنه های خود می گیرند. در این صورت باید معیار خود را اعتبار صفحه (PA) و لینک ها قرار دهید. این اعداد و ارقام به تنهایی اهمیت ندارند. شما باید وارد یک گفتگوی مناسب و پرمحتوا شوید تا نتیجه بهتری کسب کنید. بدین ترتیب سایت ها را بررسی کنید و هر سایتی که با حوزه و برند شما مرتبط تر و مناسب تر است را انتخاب کنید.

سپس به سراغ سایت های انتخاب شده بروید و در گفتگوهای مناسب نظراتی سودمند و مرتبط با موضوع درج کنید. در ابتدا لینک نگذارید. چون این کار در مراحل ابتدایی چندان صحیح نیست. اما در مراحل جلوتر، بعد از کسب کمی اعتبار در این سایت ها، میتوانید اقدام به گذاشتن لینک کنید. البته باید لینک هایی که مرتبط با موضوع مورد بحث هستند را قرار دهید.

۳-۱-پست مهمان

شما می توانید به جای انتشار مطالب خود روی وب سایت یا وبلاگ خود، محتوایتان را بصورت یک پست مهمان در سایت ها یا وبلاگ های مرتبط با تعداد بازدیدکنندگان بالا قراردهید. البته این روش نیز مانند دو روش قبل بدلیل انتشار محتوای بی کیفیت توسط برخی افراد، باعث بوجود آمدن ذهنیتی منفی شده است. ولی اجرای درست این روش می تواند بسیار قدرتمند عمل کند و برای برند شما اعتبار و مخاطبان زیادی بدست آورد. ممکن است این کار انرژی زیادی بطلبد اما نتیجه فوق العاده ای خواهد داشت.

بهتر است سایت هایی معتبر و مرتبط پیدا کنید. یکی از نشانه های این اعتبار این است که با اطمینان لینک مطالب خود را برای همکاران یا اعضای خانواده خود می فرستید. نوشتن مطالب منحصر بفرد و جذاب باعث تشویق مخاطب می شود که بخواهد در مورد شما بیشتر بداند.

چگونه پست مهمان بسازیم؟

بازاریابی محتوا,بازاریابی محتوایی,تبلیغ محتوا
برای اینکه یک پست مهمان بسازید راهنمای زیر را دنبال کنید:

۱-سایت هایی با اعتبار صفحه (PA) و اعتبار دامنه (DA) خوبی را پیدا کنید که در آن گفتگوهایی پر محتوا قرار داد.

۲-در این سایت ها کامنت بگذاریم و با افراد دیگر ارتباط بگیرید.

۳-با ایده هایی هیجان انگیز توجه نویسندگان آن سایت را به مطالبی که درخور سایت آنان است جلب کنید. از قرار دادن لینک خودداری کنید زیرا الان زمان کسب اعتبار است نه درج لینک!

۴-هر محتوایی که تا بحال منتشر کرده اید را مانند یک دیوانه تبلیغ کنید.

۵-دوباره این مراحل را تکرار کنید.

۴-۱-روابط عمومی یا PR

از دیگر راه هایی که نیاز به ارتباطات بالایی دارد این است که از فعالان حوزه رسانه و محتوای دیجیتال بخواهید تا در مورد برند شما بنویسند. البته ترجیحاً باید نویسنده مورد نظر شما به کار یا محتوای شما علاقمند باشد تا بتواند این علاقه را در مخاطبان خود ایجاد کند.

در برابر این کاری که نویسنده برای شما انجام می دهد انتظاراتی هم از شما دارد. گاهی این انتظارات بصورت دسترسی به اطلاعاتی خاص یا دریافت خدماتی بصورت رایگان و یا پیشنهاداتی ویژه برای مخاطبان خود است.

بازاریابی محتوا,بازاریابی محتوایی,تبلیغ محتوا

چگونه با روابط عمومی یا PR محتوای خود را توزیع کنیم؟

ژورنالیست ها و نویسندگان معمولاً پرکار و مشغول هستند. به دنبال فردی مناسب باشید. با استفاده از ابزار Followerwonk مانند روشی که در بازاریابی افراد تاثیرگذار گفته شد عمل کنید. البته به دنبال کلمات ژورنالیست یا نویسنده و ویراستار بگردید و کلمه کلیدی مرتبط با برند خود را نیز فراموش نکنید.

پس از یافتن مخاطبان خود با رعایت نکات زیر نظر او را جلب کنید:

۱-بفهمید که ژورنالیست ها و نویسندگان چه چیزی را دوست دارند و چگونه می توان آنها را بهتر درک کرد.

۲-آنها دوست دارند مطالب نو و هیجان انگیز بیان کنند. برای آن ها موضوعاتی جدید و جالب فراهم آورید تا نظرشان را جلب کرده و نتیجه بگیرید.

۵-۱-رسانه های اجتماعی

برای ترویج و توزیع محتوای خود از شبکه های اجتماعی کمک بگیرید زیرا مناسب بودن محتوای شما برای مخاطب، به معنی دیده شدن آن نیست. قدرت تیم شبکه های اجتماعی شما در برقراری ارتباط است به جای تیم محتوا، از تیم شبکه های اجتماعی خود بخواهید تا محتوای شما را به اشتراک بگذارند. برترین مزیت این شبکه ها قرار گرفتن محتوای شما در دیدرس مخاطبان جدید است.

شما اطلاعات زیادی را می توانید در اختیار تیم شبکه های اجتماعی خود قرار دهید. برای مثال، آدرس و نام نویسنده ای که از مقاله اش در مقاله خود الهام گرفته اید؛ یا اطلاعات شخصی که بخشی از سخنانش را در مقاله خود نقل قول کرده اید.

اینها اطلاعات مفیدی هستند که به تیم شما کمک می کنند تا در ارتباطات خود عملکرد بهتری داشته باشند و با مخاطبان خود بهتر گفتگو کنند.

چگونگی ترویج محتوا با رسانه های اجتماعی

بازاریابی محتوا,بازاریابی محتوایی,تبلیغ محتوا
نکات زیر می تواند مفید باشد:

۱-مخاطب خود را بشناسید و کانال ارتباطی با او را پیدا کنید. برخی از محتواها برای توییتر مناسبند و برخی اینستاگرام. گاهی نیاز است از هر دو استفاده کنید. اگر اطلاعات کافی ندارید که چه شبکه ای مناسب است، با آزمون و خطا آن را پیدا کنید.

۲-مطلب خود را در زمان مناسب پست کنید. با استفاده از شبکه های لینکدین و فیسبوک می توانید بفهمید که مخاطب شما در چه زمان ها و چه روزهایی محتوای شما را دیده است. و با تحلیل این اطلاعات زمان مناسب انتشار مطالب خود را بدست بیاورید.

۳- استفاده از هشتگ ها از اصلی ترین راه های دیده شدن محتوای شما برای افراد جدید است. هشتگ های خود را با دقت زیاد و متناسب با کسب و کار خود انتخاب کنید.

این ها مواردی هستند که نیاز به پرداخت هزینه ندارند. اما امروزه شبکه هایی وجود دارند که با هزینه اندکی می توان محتوای خود را در معرض دید مخاطبان بیشتری قرار داد. در بین کاربران ایرانی یکی از این شبکه های پر مخاطب، شبکه آپارات است. در بحث بعدی به این موضوع می پردازیم.

۲-تبلیغ و توزیع محتوا با پرداخت پول

تبلیغات محتوا می تواند بصورت پولی صورت گیرد. ابزارهایی همچون گوگل ادوردز، جذب مخاطب در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام و یا شبکه های داخلی مثل آپارات. در این ابزارها از تکنیک پرداخت به ازای کلیک (pay-per-click) استفاده می شود، که در اینجا امکان بحث در این رابطه را نداریم اما مروری سریع و اجمالی خواهیم داشت.

حتماً مخاطبان خود را بشناسید تا به ازای پولی که برای تبلیغات پرداخت می کنید دنبال کنندگان بیشتری کسب کنید.

علاوه بر آن، آگاهی از بودجه نیز مهم است. در هر جایی که تبلیغ می کنید میزان هزینه ای که می کنید در اختیار شماست. مهم است بدانید که چه مقدار پول باید صرف هزینه تبلیغات کنید در این رابطه برای شما کمک خوبی خواهد بود.

۱-۲-خدمات غیررایگان شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی پر از داده های مختلف در مورد سلیقه و علایق کاربران خود هستند، و چون کاربران زمان زیادی را در این شبکه ها سپری می کنند، با استفاده از امکانات پولی این شبکه ها می توان تبلیغات موثری را انجام داد، زیرا محتوای شما دقیقا در دیدرس کسانی قرار می گیرد که به مطالب شما علاقمند هستند.

کار این شبکه ها بسیار دقیق است و برای بدست آوردن این اطلاعات از چندین منبع استفاده می کنند. بطور مثال ممکن است برایتان پیش آمده باشد که دقیقاً محصولی که در گوگل جستجو کرده اید در تبلیغات فیسبوک مشاهده کنید. یکی دیگر از قابلیت های این شبکه ها بدست آوردن لیست ایمیل افرادی است که به محصولات یا خدمات شما علاقمند هستند.

چگونه با استفاده از قابلیت های غیررایگان آپارات، محتوای خود را تبلیغ کنیم؟

بازاریابی محتوا,بازاریابی محتوایی,تبلیغ محتوا
آپارات یکی از قدرتمند ترین ابزارهای تبلیغ محتواست. سایت آپارات از نظر ترافیک در ایران رتبه دوم را دارد و رتبه اول برای گوگل است. این سایت پربازدید ترین سایت ایرانی است. برای تبلیغ پولی در آپارت گام های زیر را پیش ببرید:

۱-یک حساب کاربری بسازید. اگر شرکت یا برند شما ثبت شده است با ارائه مدارک حساب خود را تیک بزنید (معتبر کنید).

۲-ویدیوی تبلیغاتی تولید و در پروفایل خود آپلود کنید. محدودیت زمانی برای ویدیو ندارید.

۳-در بخش افزایش بازدید وارد شده و بسته به بودجه خود تعداد بازدید را تا ۱۰۰۰۰ می توانید افزایش دهید.

۴-اگر کمی دیگر هزینه کنید می توانید یک لینک (call to action) به صفحه فرود خود در سایت یا وبلاگتان ایجاد کنید.

۲-۲-پرداخت پول برای قرارگرفتن در لیست نتایج جستجو

این کار را اصطلاحاً SEM می گویند که مخفف عبارت search Engine Marketing  (بازاریابی با موتورهای جستجو) می باشد. یکی از کارهای SEM قراردادن تبلیغات در صفحه لیست نتایج جستجو است، مانند سایت گوگل. دو تا از معروف ترین ابزارهای این حوزه Google AdWords برای موتور گوگل و Bing Ads برای موتور بینگ است.

می توان گفت SEM یکی از بهترین کارها برای قرار دادن محتوا در مقابل چشم مخاطب است. به SEM بعنوان یک ابزار برای دریافت کلیک یا لایک نگاه نکنید. به گام های بعدی نیز فکر کنید مثل ثبت نام در سایت، دانلود یک برنامه یا استفاده از خدمات بصورت موقتی. این روش فقط برای افزایش ترافیک و تبلیغ است ولی پیشنهاد می شود این کار را از شبکه های اجتماعی شروع کنید و بعد به سمت SEM بروید.

مراحل معرفی و تبلیغ محتوا با پرداخت پول به موتور جستجو

بازاریابی محتوا,بازاریابی محتوایی,تبلیغ محتوا
۱- فهرستی از کلماتی را که مخاطب قرار است با جستجوی آن ها وارد سایت شما شود تهیه کنید.

۲- با توجه به بودجه خود تعیین کنید که کلمات کلیدی چطور با جستجوی مخاطب مطابقت کند. تطبیق دقیق (Exact Match) یعنی عبارت باید عیناً وارد شود. هدفگیری این روش دقیق است و هزینه کمتری دارد. اما ترافیک کمتری را به سایت شما روانه می کند. تطبیق وسیع (Broad Match) ترافیک بیشتری را به شما می دهد و هزینه هر کلیک (CPC) آن نیز بیشتر است و طیف کلمات بیشتری را شامل می شود. ولی ممکن است افرادی را وارد سایت شما کند که لزوماً محتوای شما به آنها مرتبط نباشد. اینکه کدام یک را انتخاب می کند بستگی به این دارد که دیده شدن شما توسط مخاطبانی که واژه را دقیق وارد می کنند چقدر حیاتی است. مثلاً کلمه کلیدی گوشی سامسونگ ممکن است شما را در مخاطبان یخچال های این شرکت نیز قرار دهد.

۳- برای اینکه در بالای لیست قرار بگیرید عبارات خود را اختصاصی تر کنید. عبارات کلی به سود شما نخواهد بود. زیرا کاربران به دنبال عبارات دقیق هستند. اگر محتوای شما دارای Gated است و نیاز به وارد کردن اطلاعاتی (مثل ایمیل) قبل از نمایش دارد، حتماً این مورد را در خصوص تبلیغ خود ذکر کنید. و همینطور متذکر شوید کاربران با وارد کردن این اطلاعات محتوایی را می بینند که دیگران قادر به دیدن آن نیستند.

۴- مطمئن شوید که ترافیک دریافتی را به صفحه فرود مناسبی هدایت می کنید.

اینکه کاربر روی لینک تبلیغ شما کلیک کند نصف ماجراست. نصف دیگر آن برقراری ارتباط مخاطب با محتوای شماست. در محتوای صفحه فرود خود چیزی را نمایش دهید که کاربر انتظار دارد ببیند و شما در تبلیغ خود به او وعده داده اید. هرگز در تبلیغات خود از صفحه اصلی (Home page) بعنوان صفحه فرود استفاده نکنید.

۳-۲-تبلیغات نمایشی (ads)

این روش بنر تبلیغاتی است، که در آن از متن تا ویدیو بصورت نوار در معرض دید کاربر قرار می گیرد. ابزارهای Google Display Network و Facebook Atlas  برای این کار مورد استفاده قرار می گیرند. در ایران هم شرکت هایی مثل صبا ویژن، فست کلیک و ANetwork خدماتی مشابه ارائه می دهند.

تبلیغات نمایشی در بازاریابی دیجیتال مفهومی گسترده تر از موارد مشابه آن در روزنامه ها و در سطح شهر دارد. این نوع تبلیغات در حوزه دیجیتال زمانی به کار می روند که بخواهید کاربر را برای با چندم به سوی خود بکشید. اگر کاربر یک بار در سایت شما وارد شده باشد و با استفاده از کوکی ذخیره شده در مرورگرش می توانید دیگر کالاها یا خدمات خود را برای او به نمایش قرار دهید. فروشگاه بامیلو در ایران یکی از سایت هایی است که در این زمینه بخوبی فعالیت می کند و از این طریق محصولاتی که قبلاً در آن فروشگاه مشاهده کرده اید را در سایت های دیگری که می بینید برای شما به نمایش می گذارد. به این تکنیک هدف گیری مجدد یا Retargeting گویند.

در این تکنیک هم مثل تبلیغات در صفحات جستجو باید فرد را وادار به انجام کاری کنید، مثل ثبت نام یا دانلود چیزی؛ و اگر بصورت صحیح و مناسب انجام شود می تواند روش مفیدی برای ترویج محتوای شما باشد.

بازاریابی محتوا,بازاریابی محتوایی,تبلیغ محتوا

چگونه با تبلیغات نمایشی محتوای خود را تبلیغ کنیم؟

۱- مخاطب خود را شناسایی کنید.

۲- برای هدف گیری یک کمپین طراحی کنید. مثلاً اگر یک وبلاگ دارید با استفاده از دسته بندی موضوعی و مطالبی که قبلاً خوانده است، پیدا کنید که لینک کدام مطلب جدید برای مخاطب بهتر است.

۳- تبلیغاتی قدرتمند و متقاعد کننده بسازید. خلاقیت شما در این مرحله بسیار مهم و اثرگذار است. مطمئن شوید تبلیغات شما از تبلیغات رقبا متمایز است و توانایی جلب توجه بیشتری دارد. این روزها توجه کاربران به بنرها کمتر شده پس از رنگ ها و تصاویری مناسب استفاده کنید.

۴-۲-بازاریابی ایمیلی (Email Marketing)

ایمیل مارکتینگ فرصتی است که مخاطب دوباره به سمت شما برگردد و حتی بصورت عضوی ثابت از جامعه مخاطبان شما درآید. یکی از بهترین راه ها استفاده از یک Call to action مناسب است تا بتوانید ایمیل های زیادی را جمع آوری کنید. پس از جمع آوری این آدرس ها بصورت روزانه، هفتگی یا ماهانه خبرنامه هایی به صاحبان این آدرس ارسال کنید. در این خبرنامه های خلاصه رخدادهای وب سایت خود را شرح دهید و سعی کنید آن را جذاب کنید.

اگر محتواهای مستمر با ساختاری یکسان دارید ( مثل پست های یک وبلاگ)، برای نمایش خودکار محتوا به کاربرانتان از خوراک دهنده های RSS استفاده کنید. ابزاری که برای این کار وجود دارد FeedPress است که بسیار ساده و کم هزینه بوده و امکاناتی مناسب دارد. ابزار فیدپرس الگوهای مختلفی برای ارسال خبرنامه دارد و امکاناتی هم برای تجزیه و تحلیل در اختیار شما قرار می دهد.

روش راه اندازی یک خوراک RSS بسته به سیستم مدیریت محتوای شما دارد. اگر سایت شما وردپرسی یا دروپال است کار بسیار ساده است فقط آدرس خوراک XML را در Feed Manager وارد کنید. اگر یک CMS شخصی و برنامه نویسی شده دارید از تیم خود بخواهید که کدهای لازم را وارد کنند. علاوه بر فیدپرس، FeedBurner نیز ابزار خوبی است.

جعبه نکته

نکته حرفه ای:

تلاش کنید مخاطبان شما بشکلی کاملاً اختیاری ایمیل خود را به شما بدهند و از روش های گول زننده برای جمع آوری ایمیل استفاده نکنید تا به دردسرهای حقوقی دچار نشوید. به حق انتخاب اشخاص احترام بگذارید، کسی دوست ندارد ایمیلی دریافت کند که علاقه ای به دریافتش ندارد.

۵-۲-شبکه های توزیع محتوا

شما همواره در حال دیدن شبکه های توزیع محتوا هستید. این شبکه ها دائماً درحال خواندن پیشنهادات انتهای مطالب شما هستند؛ عباراتی مانند “اگر این مطلب را پسندید این را هم بخوانید” یا “پیشنهاد می کنیم این مطلب را بخوانید”. این خدمات توسط شرکت هایی مثل Taboola یا Outbrain، و شرکت های ایرانی یکتانت، کاپریلا و کانگورو ارائه می شود.

از مزیت های این روش، بدست آوردن جامعه بزرگی از مخاطبان است. در این روش نوع محتوا و اینکه می خواهید چه نوع افرادی آن را ببینند را مشخص کنید. مشکل این روش مدل اسپم بودن آن است. ممکن است بعضی از نمونه های آن را دیده باشید : جملاتی مانند “دندانپزشکان نمی خواهند شما این روش سفید کردن دندان را بدانید!”. بهتر است بدانید این تبلیغات لزوماً افراد مورد نظر شما را به سمت شما نمی آورند.

۳-هم افزایی یا Syndication

یکی از راه های گسترش مخاطبانتان، دیده شدن محتوایتان در یک سایت معتبرتر و بزرگ تر است. در مرحله اول محتوایی فوق العاده قوی بنویسید و در مرحله بعد با استفاده از کانال های بیرونی و روابط عمومی که پیش تر صحبت کردیم آن را در سایت های معتبر منتشر کنید.

یکی از نگرانی های افراد شناخته شدن محتوای شما بعنوان محتوایی تکراری (Duplicate) توسط موتور جستجو است. در حالی که اگر سئوی سایت خود را به درستی انجام داده باشید این مشکل را نخواهید داشت. بخاطر داشته باشید سایتی که بصورت هم افزایی محتوا با او همکاری می کنید باید ۱۰۰% معتبر و مورد اطمینان باشد و گرنه به اعتبار سایت شما لطمه خواهد زد.

شما در این مقاله یاد گرفتید که محتوایی که با استفاده از مقالات گذشته بصورت فوق العاده عالی نوشته اید را چگونه در معرض دید قرار دهید. در گام بعدی به سراغ تجزیه و تحلیل محتوا می رویم.

شما کدام یک از روش های گفته شده در این مقاله را استفاده کرده اید؟ کدام روش برای کسب و کار شما موثر تر بوده است؟ ما خوشحال می شویم تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید. منتظر دیدگاه های شما هستیم. وبین سئو همراه صمیمی سئوی سایت شماست.

 

حرف دل کاربران (0)

از فرم زیر میتوانید حرف دل خودتان را در مورد این پست ثبت کنید